In the City Corner

DSC_0403_filtered

Summer vacation is about to end. Take advantage of the last days while not busy with the daily agenda. Blue color is the primary color that cools the eyes. The color is very helpful, especially if you plan on vacation to a place that is hot enough. It does not matter if you spend the weekend in the city. You can visit a corner of the city you’ve never met. Maybe you’ll find a good spot.

Continue reading

Work and Fun

DSC_0568

When you will be attending a semi-formal event and afterwards you are invited by your friends to hang out, you may think twice more to determine which clothes can be used in many events at once.

Emm, for example, this time a woman will attend a committee meeting and she is invited to hang out with her friends to the water dam.

Continue reading

Black & White Striped

DSC_0210

Hello guys, in this morning who are you today?

For all muslim, we wish you have a great  and unforgetable ramadhan this year. Are you fell getting hungry? I hope you all can hold up till adzan maghrib, hehehe.

Okay, in this weekend. I will share about ootd again. Why lately i post this theme? Yeahhh, because wee not had time to traveling. You know to travelling must well prepared. Moverover we have academic responbility to be done.

Continue reading

An Investigation

DSC_0212

Hello guys! We are so sorry because too late to update, yeah because you all know we had a big task, wkwk. Okay in this afternoon we will share about ootd. The theme is casual vintage look. We inspired to take some photos with model professional detective (but this woman, hehe) and glass for background. This made vintage effect look like 50’s movie.

Continue reading

Browny Glamour Hijab

DSC_0177

Hello friends, this week a new update for you. This time, the theme is glamour ootd. Okay, let’s see.

In Surabaya, the last few weeks the weather is changing. Usually, when sunny morning, when daylight began cloudy and light rain when the night. The fatigue is felt, wish I had spent the week with my hobby.

In the event of photography which I join, @dianaarianti wearing clothes that quite fascinating. The location in a park in the town center. With the cloudy weather, I set the value of ISO 800 on my camera to capture more light.

Continue reading

Ending of this Year

Helo-helo, tidak terasa ya tahun 2016 sudah mau berakhir. Di tahun yang bukan kabisat ini, mimin mau share inspirasi ootd buat para cowok yang ingin tampil fresh dipenghujung tahun, hehehe.

Baju yang dikenakan adalah model strip horizontal dengan warna biru kehitaman. Strip horizontal cocok buat kamu yang memiliki postur tubuh kurus, sehingga dengan elemen garis horizonal memberikanmu kesan lebih berisi. Jaket blue jeans juga bisa kamu kenakan untuk mengeluarkan “kelakian” dari dalam dirimu. Chinos oliver sangat cocok bila dipadukan dengan atasan, tak lupa ikat pinggang warna coklat supaya lebih terlihat macho. Yang terakhir adalah sneaker warna putih juga asik untuk digunakan ketika jalan-jalan.

_dsc1344

Continue reading

Lost in Strange Environtment

Hai teman-teman. Sebentar lagi mau weekend. Mau kemana nih? Jika kamu adalah cewek yang memiliki sifat tomboi, mimin punya nih inspirasi ootdnya!

Pada kali ini, mimin mengangkat tema “Lost in Strange Environtment”, yaitu ootd buat kamu yang suka explore di luar ruangan banget dan jauh dari peradaban, hahaha, misalnya di hutan, pinggir kota dan lainnya. Dress adalah fashion andalan bagi wanita yang menyukai pakaian gaya simple namun terlihat menarik. Motif zigzag horizontal merupakan motif yang baik untuk tubuh dengan postur tinggi. Dengan warna yang lembut mengimbangi kesan maskulin apabila disandingkan pula dengan jaket warna navy. Untuk sepatu, kamu bisa mengandalkan jenis boots yang cocok dipadu dengan mini dress (model selutut). Sepatu boots memiliki tangguh akan melindungi kaki kamu ketika jalan-jalan di tempat yang bersemak tanpa meninggalkan kesan modern.

_dsc1312

Continue reading

Serba Pinky pada Peringatan Maulid Muhammad SAW 1438 H

Assalamu’alaikum wr.wb

Kemarin, tanggal 12 Desember 2016, umat Islam memperingati Maulid Nabi Muhammad SAW 1438 H. Maulid Nabi Muhammad SAW merupakan peringatan hari kelahiran Nabi Muhammad SAW. Tanggal tersebut juga ditetapkan sebagai Hari Libur Nasional, sehingga kemarin mimin ngalamin long weekend mulai dari sabtu sampai senin, yeeyy!

Pada postingan kali ini, mimin mau ngasih tips ootd yang bisa kamu pakai di suasana Maulid Nabi Muhammad SAW yang serba pinky.

adsc_0441

Talent : Nur Indah Dewi Astuti

Continue reading

Red and White

Hello world! Long time no see ‘cause of my activities hiks T___T

Soooo, setelah sekian lama akhirnya bikinbaper ngepost lagi about ootd alias outfit of the day yaaayyyy~~!! Tema ootd kali ini adalaaahh…. red and white. Yaps, merah dan putih, warna yang sama dengan warna bendera negara kita tercinta, Indonesia :3

Mari kita bahas satu persatu mulai dari ujung kepala sampai ujung kaki

Pertama, kerudung segiempat dengan warna merah langsung mencuri perhatian kita saat pertama kali melihat. Cukup dikenakan dengan cara simple ternyata tetap membuat kecantikan terpancar sempurna. Lanjut ke part berikutnya. Nah, disini, outerwear is the key. Because why? Karena cukup dengan memadukan white T-shirt dan outer berwarna senada mampu memberi tampilan girly dan keceee abisss. Lalu, untuk roknya kita bisa mengenakan rok berbahan chiffon dengan warna yang sama seperti kerudung. Ngemix formal look dengan sandals? Contrast yet cool! Gak akan keliatan weird kok, apalagi dipadukan dengan slingbag handmade plus black watch, of course!

adsc_0534

Talent : Delfiana Anggraini Permatasari

Continue reading